Openstaande vacatures

Werken bij ons

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe medewerkers op het gebied van werktuigbouwkundig onderhoud. Wij hebben diverse mogelijkheden binnen de organisatie. Staat de jouw functie er niet tussen, schroom dan niet om alsnog contact met ons op te nemen. Vind hier onze openstaande vacatures.

Vacature Trillingsanalist

Trillingsanalyse

Is een specialistisch vak en is een onderdeel van predictive maintance. Wat dit werk bijzonder maakt is dat je je bezighoudt met het verduurzamen van mechanisch onderhoud. De samenleving is afhankelijk van techniek. Vind jij het interessant om boven menselijk gehoor geluids- en trillingssignalen te detecteren, relevante informatie er uit op te halen en zo advies te geven aan betrokkenen?

In de praktijk houdt dit werk in dat je bij verschillende klanten langsgaat. Zo kun je denken aan de Efteling, McCain, Starbucks. Je verricht diverse metingen bij de klant. Vervolgens kan je thuis of op je werkplek de opgehaalde data analyseren. Aan de hand van de analyse schrijf je een adviesrapport. Samen met collega’s bespreek je de uitkomsten alvorens het rapport opgestuurd wordt naar de klant.

De klant gaat naar aanleiding van jouw rapport de eventuele aanpassingen doorvoeren. Op deze wijze draag jij bij aan een storingvrij proces bij je klanten.

Als je in dienst treed word je intern opgeleid, zo krijg je de cursus Proactief Onderhoud in de Praktijk en de cursus Trillingsanalyse.

Vaste klanten